sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Rippijuhlia

Tänään tuli käytyä kaksissa rippijuhlissa. Kirkolliset menot skippasin ihan suosista, ei ole mun juttu! Kahvitteluissa vierailin kuitenkin... tietysti ;) Tuli syötyä salaattia, pieni pala voileipäkakkua, pala täytekakkua, coctailpiirakka ja kotijuustoa. Ja kuusi kuppia kahvia 8)

Vanhempien kanssa kävimme hakemassa kalaa Raippaluodosta. Porukat ottivat silakkaa, joita paistelimme, olivat kyllä tosi hyviä! Itse ostin savusiikaa ja kaksi savustettua ahventa, omnoms. Ne odottavat vielä syöjäänsä jääkaapissa! Sitten kun tässä nyt on muutenkin herkuteltu, tuli himo jäätelöön... kaupasta tarttuikin mukaan Ben & Jerry's Karamel Sutra. Puoli purkkia sain tuhottua, loput jääköön paremmalla puoliskolle...

Aamulenkille en jaksanut... möngin sängyssä lähes klo 11 asti :/ Enkä salillekaan enää oikein kerkeä, menee jo kahdeksalta kiinni nimittäin. Mutta mitäpä tuosta! Tälle viikolle on kasassa kolme aamulenkkiä, pari ilta lenkkiä ja kolme salia infrapunasaunalla :) Ensi viikolla sitten taas! (Saattaa tosin olla pakko lähteä lenkille pyörimään vielä tänään, että pääsen eroon tästä pöhöttyneestä olosta :X )

Vessapeiliteiniminäkuvasamsung :D
Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)